goedkoopstejurist.nl

Dé website voor deskundige juridische hulp voor een scherp tarief

ervaringen

Janine

Het was zeker fijn samenwerken, hopelijk in de toekomst geen situaties waar er hulp nodig is, maar anders weet ik de weg of verwijs ik door.
Met hartelijke groet,

Bob

Frans Boonstra heeft mij begin 2021 bijgestaan bij het onderhandelen over een probleem betreffende een onderdeel van de erfenis van mijn vader. Zijn professioneel en vakkundige aanpak heeft er voor gezorgd dat iets wat een bijzonder slepende en kostbare zaak had kunnen worden, in zeer korte tijd met een voor mij gunstige afloop werd afgehandeld. Ik kreeg goede adviezen en werd bijzonder snel geholpen, waarvoor mijn grote dank. Ik kan hem dan ook zonder enige terughouding van harte aanbevelen voor al Uw problemen waarbij een juridisch advies en behandeling noodzakelijk of wenselijk is. Nogmaals mijn hartelijke dank, Frans.

Sara

Ik wil u persoonlijk bedanken voor uw hulp, ondersteuning en kennis. Het is fijn dat als er iets is dat ik terug mag komen. Nogmaals bedankt!

Alexander

Als Zzp-er kom je soms alleen tegenover “de grote jongens te staan”. In mijn geval was het belangrijk om er een goede overeenkomst uit te halen, ik had wel een idee over wat ik er in wilde, maar niet hoe ik dat juridisch moest verwoorden. Frans was snel, accuraat en kwam met duidelijke oplossingen. Het contract is inmiddels naar tevredenheid van alle partijen opgemaakt.

Moniek

Frans heeft me, tijdens een pijnlijke en slepende kwestie mbt mijn ontslag, geweldig bijgestaan en beschermd tegen m’n werkgever (zie mijn tekening). Mijn complimenten voor je professionaliteit, kennis van zaken, betrokkenheid en geduld!

Ik kan Frans van harte aanbevelen bij een ieder die met een juridisch probleem zit!

Arne

Nogmaals hartelijk dank voor het beoordelen van de overeenkomst en voor het advies.

Marjolein

Als er ooit wat mocht zijn weet ik wie ik kan bellen, dank je wel.

Milo

Bedankt voor de knappe bewezen diensten en prettige samenwerking.

Daisy

Frans heeft mij geadviseerd bij de mogelijke overname van een bedrijf. Ik had te maken met een korte deadline en er was dus haast bij. Dat was voor Frans geen enkel probleem. Hij is meteen de papieren in gedoken en heeft eens goed gekeken naar de kleine lettertjes en de juridische gevolgen van een eventuele overname. Met zijn advies op zak kon ik een goed onderbouwde beslissing nemen, waar ik maanden later nog steeds achter sta.

Daniël

Vandaag kreeg ik goed bericht. De strafbeschikking is ingetrokken, vanwege ‘gebrek aan bewijs’. Je advies was zeer helder, kundig en ’to the point,’ dat heeft zonder twijfel heel veel geholpen. Nogmaals dank voor je betrokkenheid en ondersteuning!

Mariska Meijer

Ik wil je wel heel erg bedanken voor de hulp die je mij geboden hebt! Het heeft me wel even geholpen om een beslissing te maken en ook te weten dat ik in feite wel in mijn recht sta. Dus erg bedankt!

Anita

Wanneer je voor het eerst je huis verkoopt zijn er best veel zaken waar je geen kennis van hebt. Bij de notaris aan tafel begonnen de kopers ineens over 2 Velux dakramen die niet sloten. Met een molensteen om de nek verlieten wij het pand van de notaris. In de verkoopbrochure van het huis stond toch duidelijk vermeld dat de ramen lekkage hadden en defect waren?!  Wij hebben de kopers daarom gebeld met de mededeling dat de reparatie voor hun eigen rekening zou komen.

Twee maanden later werd er een aangetekende brief bezorgd van een juridisch bureau met de mededeling dat we binnen afzienbare tijd de ramen moesten laten repareren of dat we anders de rekening toegestuurd zouden krijgen.

Tijd om Frans Boonstra in te schakelen. Deze heeft per omgaande een adequaat tegenbericht aan de jurist van de kopers opgesteld. Daar kwam geen reactie op waarna Frans zelf de telefoon weer pakte om te informeren wat we nog konden verwachten.

Frans is voor ons in deze zaak opgetreden als contactpersoon wat ons erg heeft ontlast in deze stressvolle situatie en de kwestie keurig opgelost. Mijn dank is groot en beveel hem bij iedereen aan!

Eva Cnossen

Frans Boonstra heeft mij eind 2017 bijgestaan bij het onderhandelen over mijn vaststellingsovereenkomst. Zijn begeleiding was professioneel en vakkundig. Ik kreeg veel ruimte voor eigen ideeën en kreeg goede adviezen en werd steeds snel geholpen. Het is natuurlijk niet leuk om op deze manier afscheid te nemen van een werkgever waar je jaren lang voor hebt gewerkt. Maar door de hulp van Frans Boonstra heb ik een gunstige vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding kunnen krijgen wat de pijn aardig kon verzachten. En door zijn scherpe tarief werden de kosten in z’n geheel door m’n werkgever vergoed.

Toine Aarts

Je hebt mijn ouders alvast fantastisch geholpen en een aardige bekeuring weten te reduceren tot 1 tiende…. Ik zal je zeker aanbevelen!

William Smit

Ben je op zoek naar een zeer goede correcte jurist voor betaalbaar tarief, neem dan contact op met Frans Boonstra!
Uit ervaring een geweldige vent!

© 2024 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén