goedkoopstejurist.nl

Dé website voor deskundige juridische hulp voor een scherp tarief

Werkwijze en Tarieven

Mijn juridische kennis en ervaring is hetzelfde als die van een advocaat. Ik heb er echter voor gekozen om niet als advocaat maar als zelfstandig jurist te werken. Dat ik geen advocaat ben, betekent wel dat ik niet in alle zaken een procedure mag voeren bij de rechtbank. Voor mijn werkzaamheden vraag ik € 90 per uur. Dit is exclusief 21% Btw. Ik kan mijn tarief zo laag houden omdat ik vanuit huis werk en omdat bijna alles via de e-mail en telefonisch kan. Zo worden onnodige kosten voorkomen. Maar waar dat nodig is, kunnen wij elkaar natuurlijk ook gewoon ontmoeten.

Ik onderscheid mij, naast mijn zeer lange ervaring en lage tarief ook door betrokkenheid bij u en de zaak. Hierdoor kan ik tot steun zijn in een soms moeilijke periode.

Voor een eerste oriënterend gesprek reken ik geen kosten want ik vind het belangrijk dat iedereen zonder kosten, advies kan krijgen wat hij in een bepaalde situatie het beste kan doen.

Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij of ik wat voor u kan betekenen en geef ik een inschatting van de tijd en kosten. Ik geef dan ook advies over wat u eventueel zelf kan doen. Zo kan ik u bijvoorbeeld adviseren over het schrijven van bepaalde brieven. Als u dat wil, controleer ik vervolgens of u het een en ander goed heeft verwoord en zet ik zo nodig voor u “de puntjes op de i”. Zo blijven de kosten beperkt.

Kortom, ik lever maatwerk waarbij ik in overleg met u bepaal wie wat doet en hoe wij de zaak aanpakken.

© 2024 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén