goedkoopstejurist.nl

Dé website voor deskundige juridische hulp voor een scherp tarief

Werkwijze en Tarieven

Mijn juridische kennis en ervaring is hetzelfde als die van een advocaat. Ik heb er echter voor gekozen om niet als advocaat maar als zelfstandig jurist te werken. Dat ik geen advocaat ben, betekent wel dat ik niet in alle zaken een procedure mag voeren bij de rechtbank. Voor mijn werkzaamheden vraag ik € 85 per uur, inclusief Btw. Ik werk zo veel mogelijk via de e-mail en telefonisch om onnodige (reis)kosten te voorkomen. En waar nodig kunnen wij elkaar natuurlijk gewoon ontmoeten.

Ik onderscheid mij, naast mijn zeer lange ervaring, door betrokkenheid bij u en de zaak. Hierdoor ben ik u tot steun in een soms moeilijke periode. Dat dit gewaardeerd wordt hoor ik vaak terug.

Voor een eerste oriënterend gesprek reken ik geen kosten want ik vind het belangrijk dat iedereen zonder kosten, advies moet kunnen krijgen wat hij in een bepaalde situatie het beste kan doen.

Tijdens dat oriënterende gesprek bespreken wij of ik wat voor u kan betekenen en geef ik een inschatting van de tijd en kosten. Ik geef dan ook advies over wat u eventueel zelf kan doen. Zo kan ik u bijvoorbeeld adviseren over het schrijven van bepaalde brieven. Als u dat wil, controleer ik vervolgens of u het een en ander goed heeft verwoord en zet ik zo nodig voor u “de puntjes op de i”. Zo blijven de kosten beperkt.

Kortom, ik lever graag maatwerk waarbij ik in overleg met u bepaal wie wat doet en hoe wij de zaak aanpakken.

© 2022 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén