goedkoopstejurist.nl

Dé website voor deskundige juridische hulp voor een scherp tarief

Even voorstellen

Mijn naam is Frans Boonstra en ik ben ruim 30 jaren werkzaam als jurist. Voordat ik in 2018 mijn eigen praktijk begon, heb ik als bedrijfsjurist bij verschillende werkgevers gewerkt waaronder een brancheorganisatie, een vakbond, de politie, een ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) en Sportvisserij Nederland. In deze functies heb ik mij beziggehouden met veel verschillende rechtsgebieden. Mijn kennis en ervaring zijn daarom breder dan bij de gemiddelde bedrijfsjurist en advocaat die vaak meer gespecialiseerd zijn in één vakgebied.

Kwaliteit en betrokkenheid

Naast juridische kwaliteit bied ik ook betrokkenheid. Een juridische kwestie is vaak zeer ingrijpend en ik kan u “ontzorgen” doordat ik namens u de gesprekspartner word. Dat geeft rust. En dat voor een “normaal” tarief in plaats van de honderden euro’s per uur die u vaak voor een advocaat betaalt.

Particulieren en bedrijven

Meer kwaliteit – en betrokkenheid – voor een normaal tarief dus omdat ik het belangrijk vind dat juridische hulp bereikbaar is voor iedereen, zowel voor bedrijven als particulieren.

Constructieve insteek

Bij een conflict is er nooit een winnaar, behalve de ingeschakelde jurist die er financieel wijzer van wordt. Ik kies in mijn werk bewust voor een constructieve insteek en zoek het liefst naar een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Dat geeft meer voldoening dan na een lange strijd als juridische winnaar uit de strijd te komen. Want daarbij zijn er vaak toch 2 verliezers. Bovendien is het vinden van een oplossing ook veel goedkoper dan het voeren van een lange juridische strijd waarbij de uitkomst vaak onzeker is. Maar is het nodig, dan ga ik natuurlijk de strijd voor u aan.

© 2024 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén