goedkoopstejurist.nl

Dé website voor deskundige juridische hulp voor een scherp tarief

Even voorstellen

Mijn naam is Frans Boonstra en ik ben ruim 30 jaren werkzaam als jurist. Ik heb als bedrijfsjurist achtereenvolgens gewerkt bij een branchevereniging voor woninginrichters, een vakbond, de politie, een ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) en Sportvisserij Nederland, de belangenbehartiger voor sportvissers. In deze functies heb ik mij beziggehouden met heel veel verschillende rechtsgebieden. Mijn kennis en ervaring zijn daarom breder dan bij de gemiddelde bedrijfsjurist en advocaat die vaak meer gespecialiseerd zijn in één vakgebied.

Als bedrijfsjurist heb ik mij geregeld verbaasd over de kwaliteit van collega juristen en … over de tarieven die worden gevraagd.

Ook het taalgebruik laat nogal eens te wensen over in die zin dat advocaten of juristen vaak taal gebruiken die de klant niet goed begrijpt. En vraag je vervolgens om uitleg, dan krijg je voor die uitleg ook weer een rekening.

Particulieren en bedrijven

Ik vind dat dit beter kan; meer kwaliteit, voor minder geld in duidelijke taal. Daarnaast vind ik het belangrijk dat juridisch advies en juridische hulp ook bereikbaar is voor bedrijven en mensen voor wie een “normale” jurist te duur is. Want vaak heeft iemand wel gelijk, maar krijgt hij geen gelijk omdat het inschakelen van een jurist te duur is. Met mijn tariefstelling wil ik juridisch advies en juridische hulp bereikbaar maken voor iedereen; voor elk bedrijf en iedere particulier.

Constructieve insteek

Bij een conflict is er nooit een winnaar, behalve de ingeschakelde jurist die er financieel wijzer van wordt. Ik kies in mijn werk bewust voor een constructieve insteek en zoek als daar ruimte voor is het liefst naar een oplossing. Dat geeft meer voldoening dan na een harde confrontatie als juridische winnaar uit de strijd te komen.

Bovendien is het vinden van een oplossing ook veel goedkoper dan een lange juridische strijd waarbij de uitkomst vaak onzeker is. Maar is het nodig, dan ga ik natuurlijk de strijd voor u aan.

© 2020 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén